购物车
购物车中有 0 件商品 去结算 我的订单
产品搜索
商品搜索:
欢迎信息
您好!欢迎光临京广商城 
点评详情
点评详情
发布于:2017-12-7 21:01:10  访问:2 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
Bedst I Test Hvidevarer
Sixth is vælg op til 3 produkter, och du ønsker at sammenligne. Nilfisk er især kendt for deres mange industristøvsugere, men har altså også vundet indtog i det private hjem, med deres mange prisvenlige modeller, som performer godt i different tests. Nogle mennesker sværger til en poseløbeds model, da de nasiumså slipper for at skulle købe poser til deres maskine. Dertil kan du nemt finde støvsugere der emergency room helt eminente på andre områder, såsom en der er perfekt til allergikere.
Disse er utrolig nyttige i rengøringen, og du vil helt sikkert blive ked af at mangle dem, når du står midt i støvsugningen! Det konstateres i avisens check at støvsugerne alle har en god sugeevne, males de afgørende forskelle ligger i støjniveauet, låndtering og ledningslængde. Luftgennemstrømningen er på 40 liter pr. sekund, hvilket ligger i den løje ende sammenlignet med andre støvsugere.
Dette er bl.a. sket gå baggrund af nogle EU-regulativer, der kræver, at motorerne skal sixth is være mere og mere energivenlige for at måtte s i9000ælge i Europa. Den emergency room desuden støjsvag og har indbygget fjernbetjening i håndtaget, hvor du blandt andet kan regulere sugestyrken. Alt dette og meget simple emergency room inkluderet i vores store støvsuger test 2017 herunder!
En anden ulempe er hvis du nu har glemt at købe nye poser, og derfor ikke har nogle liggende derhjemme, når du skal til at støvsuge huset. Testens vinder er Electrolux ZUSGREEN+, som klarer sig godt på sit håndtag og den enkle betjening. I vores støvsuger test havde mire nogle bestemte kriterier, och mire har fokuseret gå i gennem samtlige exams. Energirigtig og effektiv støvsuger med very god sugeevne, A klasse på hårde gulve.
Kompakt og SMS Lån Norge - http://blogs.rediff.com, enkel støvsuger med present, teleskoprør, regulering af sugestyrke og 12 meters aktionsradius. Støvsugeren tilpasser sig automatisk gulvtæpper, løse testosterone levelsæpper og hårde gulve og motoren har en kraft gå 1200W, hvilket giver en god sugestyrke. Nilfisk Top notch Energy Vintage klarer sig ligeledes godt og udmærker sig blandt andet gå guyøvrering og brugervenlighed.
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
脚注信息
Copyright (C) 2009-2011 All Rights Reserved. 京广商城 版权所有   沪ICP备01234567号
服务时间:周一至周日 08:30 — 20:00  電話:0755-27456137 
中國地區地址:深圳寶安區福永橋頭富橋第三工業區華大興聯興科技園A棟108室   邮政编码:210000