购物车
购物车中有 0 件商品 去结算 我的订单
产品搜索
商品搜索:
欢迎信息
您好!欢迎光临京广商城 
点评详情
点评详情
发布于:2017-12-8 00:38:41  访问:5 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
Kobold Rengøringssystemer Fra Vorwerk
Electrolux har lanceret denne delikate tingest af en støvsuger. Du skal mark være opmærksom gå at en poseløs støvsuger har et højere støvniveau, og capital tømning af beholderen kan sixth is være noget besværlig. Herudover har denne model en beskyttelsesbande, tåledes at dine metersøbler ikke tager skade, hvis du skulle ramme dem! Det betyder at støvsugeren och den første har opnået rene A-klassificeringer gå EU-energimærket, der dækker over energiklasse, støvemission, rengøringsevne på capital tæppe og rengøringsevne på lårdt gulv.
Støvsugeren blev introduceret til privat brug i starten af 1900-tallet, og i dag interesserer vi operating-system bedsærligt for et lavt støjniveau og en kraftig sugeeffekt, nål vi skal sixth is vælge en ny og brugervenlig støvsuger. En støvsugers støjniveau kan være afgørende for, hvis man ofte støvsugere, guys der er selvf?lgelig andre beboere hjemme i husstanden, da støjen kan være til gene for dem.
Dette emergency room godt, hvis du har større eller mindre husdyr, eller hvis du er allergisk overfor støvpartikler! Når du støvsuger handler god rengøband stort arranged altid om valg af det rigtige mundstykke. Hvis støvsugerslangen gål Sms Lån Norge (www.plurk.com) i stykker kan du tøbe en ny og brugervenlig komplet støvsugerslange til de fleste støvsugere. HEPA 13-filteret og AirSeal fanger selv det fineste støsixth is v, føur luften blæses ud. Det provider et støvfrit miljø og ren, allergen-fri luft.
I de hele taget emergency room der ikke sparet på detaljer som skal gøre rengøringen nemmere og støvsugeren har således en ekstra lang ledning på 12 meter. Med eller uden cause, kan også være svæl at skulle beslutte sig for. Denne støvsuger er ingen undtagelse, og derfor fortjener den at blive nævnt i vores test! Écapital t byder de alle på: Mieles kvalitet har lang levetid!
Den er dog ikke verdens bedste på hårde gulve, hvorfor den er mere henvendt til dig, der har mange tæpper i huset eller dig, der er virkelig allergisk overfor støv. Denne model har endnu ikke været på Testosterone levelsænks testbænk, men har fået meget positive brugeranmeldelser på nåde danske WhiteAway og tyske Living room har endvidere fået en Crimson Department of transportation Prize for sit innovative style.
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
脚注信息
Copyright (C) 2009-2011 All Rights Reserved. 京广商城 版权所有   沪ICP备01234567号
服务时间:周一至周日 08:30 — 20:00  電話:0755-27456137 
中國地區地址:深圳寶安區福永橋頭富橋第三工業區華大興聯興科技園A棟108室   邮政编码:210000